Wie ben ik

Al ruim 20 jaar maak ik van elk boek een verslag en hou dat bij op papier. Sinds januari 2013 doe ik dat via deze weblog.

Wat mag je hier verwachten? Romans, zowel recent gerief als klassiekers. Veel Nederlands, maar ook vertaalde romans. Af en toe wat non-fictie. En wie weet zie je hier ook eens een kinderboek passeren.

Naast lezen hou ik van lopen en cello en gitaar spelen. Van opleiding ben ik ingenieur elektrotechniek.

Wederhelft K. houdt meer van tuinieren dan van lezen en heeft een tuinblog: kristoftuiniert.wordpress.com.

Dochter S. (10) kan lezen als de beste, maar is voorlopig nog niet door de leesmicrobe gebeten. Met Roald Dahl lijkt daar wel verandering in te komen.

Dochter E. (7) leert nu lezen en schrijven en heeft daar veel plezier in!

7 gedachten over “Wie ben ik

 1. Pingback: 33 berichten later… | annick leest

 2. hoi Annick,

  ik zag nergens een emailadres dus schrijf ik hier maar iets.
  Zou je het leuk vinden om een recensie te schrijven over De Vergeten Muze door Engelmundus Lute? Dit boek hebben wij met Trophonios Publishing uitgegeven. Of heb je het te druk voor recensies?
  Ben benieuwd,

  groet,
  Nynke Valk
  Trophonios

 3. Hallo Annick,

  Ik volg je blog en had je graag genomineerd voor de Liebster Award, dat is een soort virtuele award om de persoon achter de blog beter te leren kennen en om aan te geven dat zijn/haar blog de moeite waard is. Ik hoop dat je hem even wilt invullen.

  Je vindt mijn post online op http://sashasbookfarm.wordpress.com/

  Groetjes,
  Saartje

  • Hallo Saartje! Dankjewel om mij te nomineren! Ik ga graag in op je vraag. Geef mij wel een weekje om na te denken over de antwoorden. 😉 Groetjes, Annick

 4. Beste Annick,

  Onlangs is bij Ambo|Anthos uitgevers het boek Jane Austen, onder vier ogen verschenen, geschreven door Anke Werker. Het is een intiem dubbelportret van Jane en Cassandra Austen. In afwisselende hoofdstukken lezen we Jane’s dagboek uit 1809 en het verhaal van Cassandra, die 34 jaar later terugkijkt op haar leven. Een subtiele vermenging van feit en fictie, en bovendien een mooi eerbetoon aan Cassandra.

  Zou je wellicht interesse hebben om een winactie met dit boek te doen op jouw blog? En zelf ook een recensie schrijven over het boek? Ik zag dat je al eens eerder een boek, geschreven door Jane Austen, had gerecenseerd.

  Ik doe het via deze weg omdat ik geen emailadres kon vinden. Ik hoor graag nader. Alvast hartelijk dank.

  Met vriendelijke groet,

  Jessica Mendrik
  Marketing en Publiciteit
  Ambo|Anthos uitgevers

  • Dag Jessica. Allereerst bedankt voor het aanbod én mijn excuses voor het late antwoord. Zoals je op mijn blog kan zien, heb ik niet zo veel tijd meer om te lezen. 😉 Op dit moment ben ik bezig met Tonio, dat is een dikke kluif waar ik nog zeker een maand zal aan lezen. Als er geen haast bij is (zeg februari, maart), wil ik het boek over Jane Austen wel lezen en bespreken op mijn blog, gekoppeld aan een winactie. Aan u te beslissen of het zo lang kan wachten. Mocht u mij nog willen bereiken, dan kan dit op annick.lootens@telenet.be

   Vriendelijke groet,
   Annick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s